Bedrijfsuitje kerst

Bent u op zoek naar hét perfecte bedrijfsuitje voor kerst? Reserveer dan direct bij feestlocatie 't Tunneke. Voor grotere groepen en gezelschappen bieden wij prachtige themafeesten en dinnershows. Liever één van onze feestzalen afhuren voor een feest met uw eigen gezelschap? Onder besloten feesten vindt u diverse invullingen voor een prachtige dag. Voor een offerte opmaat, en zodoende persoonlijke feestwensen, kunt u een afspraak maken. Wij denken graag mee over dé ideale invulling van uw bedrijfsuitje met kerst!

Themafeesten

Met kerst kunt u bij 't Tunneke terecht voor themafeest 'Kerstfeest in Volle Glorie'. U kunt bij dit prachtige themafeest rekenen op:

 

Besloten feesten

U kunt zowel Feestlocatie Amusant als Fort Hedikhuizen bij ons op aanvraag besloten reserveren vanaf 50 personen. Indien gewenst is het ook voor ons mogelijk om op een locatie naar wensen een themafeest te organiseren. Kortom: voor besloten feesten bent u bij 't Tunneke aan het juiste adres. Geef ons gerust een belletje en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Waarom feesten bij feestlocatie 't Tunneke?

Al vele jaren bieden wij dé omgeving voor gezelligheid en vertier. Met feestlocatie 't Tunneke kiest u voor:

 

Reserveer direct

Voor dé perfecte invulling van uw bedrijfsuitje met kerst reserveert u bij 't Tunneke. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Feestlocatie 't Tunneke: voor een unieke avond met uw gezelschap!

 

Wilt u alvast kennismaken met feestlocatie 't Tunneke? Meldt u aan voor nieuwsbrief, vraag een brochure aan of bekijk diverse nieuwtjes/actief op Facebook!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl