Besloten Feest Bokkerijders

Besloten Feest Bokkerijders Fort

Gezeten op zwarte bokken, groter dan paarden, suisden de rovers door de nacht. Nu eens waren zij hier, dan weer daar. Dat kon geen zuivere koffie zijn, dat was hekserij, duivelswerk en zwarte kunst meende men omstreeks 1750. Op dit feest wordt u ontvangen door Pastoor Daniëls die u waarschuwt voor de mogelijke gevolgen van uw bezoek, u betreedt namelijk het rovershol. Zelf is hij al zijn kandelaars, kippen en dienstmeid kwijtgeraakt aan de bende die onder leiding staat van de Zwarte Kapitein.Na de indrukwekkende opening gaan we de soep serveren. Terwijl de Muzikant speelt, zullen diverse rovers zoals: Chirurgijn Kerckhofs, Schout Akkermans,Dienstmeid “Marie” en Jonker Willem de Gravelle uw tafel bezoeken en u vertellen van hun rooftochten,waarna het onze DJ later op de avond zeker zal lukken u met de beentjes op de vloer te krijgen.

Menu

Op tafel: potjes met stukjes worst, kaantjes, kruidenboter en vloerbrood.
Groentebouillon
Hoofdgerechten van de grill: lendenbiefstuk, kipfilet, hamburger, karbonade, gemarineerde kalkoenspies en zalmfilet. Hierbij een tiental huisgemaakte salades, vijf koude sauzen: knoflook, cocktail, mayonaise, remoulade en een zoete uiensaus. Twee warme sauzen: satésaus en Stroganoffsaus, aardappel gratin, rijst, warme groenten, diverse broodsoorten en overvloedig fruit.
Dessert: ijs met warme perziken en slagroom.

Drankassortiment

Diverse soorten bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerd (vieux, jenever, bessenjenever, port, sherry, vermouth) en Passoa.

Prijs

Prijs per persoon (onbeperkt grillmenu en drinken) €     40,00 
Vaste kosten:  
van 40 tot en met 78 personen € 2.300,00
van 79 tot en met 128 personen € 3.300,00
van 129 tot en met 220 personen € 4000,00
 
 
(Duur van de avond 4½ uur (eerste half uur is voor de ontvangst)

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl