Bijzonder uit eten

Magic-Surprise-Dinnershow 

Uit eten gaan is natuurlijk altijd leuk. Maar het wordt extra leuk als je echt bijzonder uit eten gaat. 't Tunneke staat garant voor een avond heerlijk en bijzonder uit eten met vrienden, collega's of familie. Een avond vol lekker eten en plezier, maar dan nét even anders. Ons gastvrije team zal u en uw gezelschap begeleiden naar uw tafel(s). Het entertainmentteam zal op de avond zorgen voor vermaak en muzikale gezelligheid, terwijl u gaat genieten van de lekkerste gerechten.

 

Bijzonder dineren

Bijzonder dineren en genieten met vrienden, collega’s of familie van een compleet themafeest bij 't Tunneke. Een avond heerlijk eten, lachen en ontspannen. Al ruim 30 jaar zijn wij een gevestigde naam in Schijndel voor mensen die graag bijzonder uit eten gaan. Al vele gasten gingen u voor en hebben een onvergetelijke avond beleefd. Bij ieder arrangement bestaat uw avond uit een met liefde bereid menu, waarbij het entertainmentteam op muzikale en ludieke wijze zorgt voor gezelligheid rond en aan uw tafel.

 

Bijzondere arrangementen

Wilt u graag bijzonder uit eten ter ere van een verjaardag, trouwdag, familiefeest of een gezellig uitje met uw collega’s? ’t Tunneke Themafeesten biedt complete arrangementen voor elke gelegenheid! All in arrangementen vol entertainment, muziek en onbeperkt genieten van de heerlijkste gerechten en drankjes die u zelf kunt schenken. Op onze feestlocatie in Schijndel kunt u al vanaf 2 personen genieten van een heerlijke avond uit. Informeel, ongedwongen, gezellig en lekker eten voor een vaste prijs. Voor gezelschappen vanaf 50 personen bestaat de mogelijkheid om de gehele locatie te reserveren. Uw wensen zijn altijd bespreekbaar en wij maken graag een afspraak om u te verwelkomen op één van onze locaties. Ons team zal er voor zorgen dat het een avond wordt om nooit te vergeten. Bekijk onze feestagenda en reserveer vandaag nog uw plaatsen!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl