Bourgondisch eten

 Ongekend genieten van de Brabantse gezelligheid doet u bij 't Tunneke. Bij ons is het mogelijk om te genieten van heerlijk bourgondisch eten. 


Al vele jaren is 't Tunneke dé plek voor vertier en gezelligheid. Door het gebouwde interieur lijkt de tijd even stil te hebben gestaan. Iedere ruimte heeft een eigen sfeer, maar overal ervaart u de warmte van de Brabantse gezelligheid. Wij bieden u gezellige themafeesten en dinershows voor jong en oud. De complete all-in themafeesten bieden een 4,5 uur durend arrangement waar u met familie, vrienden of collega's wordt verrast. Bij ons zal het u aan niets ontbreken. Alle medewerkers zijn zeer ervaren in de bediening en zowel vriendelijk als enthousiast. Wij zullen er alles aan doen om u een fantastische avond te laten beleven!


Arrangementen

Bij ons wordt u hartelijk verwelkomt in het sfeervolle bourgondische restaurant, gelegen te Schijndel. Ons team zorgt voor de muzikale en/of ludieke entertainment rond of aan uw tafel, terwijl u geniet van het bourgondisch eten. Het buffet zal bij u aan tafel geserveerd worden.


Onderstaand vindt u al onze dinnershow arrangementen:

 

Alle drankjes zijn tijdens zowel de dinnershow als het bourgondisch buffet ingrepen. Zo heeft u keuze uit verschillende soorten bier, wijn, fris en binnenlands gedestilleerde dranken. Het is bij ons al mogelijk om vanaf 2 personen een gezellige bourgondische avond te beleven!


Besloten feest

Naast de themafeesten en dinnershows is het bij 't Tunneke ook mogelijk om de gehele locatie te reserveren. Vanaf 50 personen organiseren wij een geweldig besloten feest met alles erop en eraan. Graag horen wij uw wensen tegemoet, zodat wij met een passende invulling voor uw feest kunnen komen.


Wilt u graag meer informatie over onze arrangementen en de mogelijkheden van bourgondisch eten? Neem dan contact met ons op of reserveer direct via de website!

 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl