Vanaf een fraai gedecoreerde dis serveren wij het volgende Bourgondische koud/warm buffet:
Vis
Gerookte zalm van de zijde
Diverse soorten garnalen in een romige saus
Op stro gerookte makreel
Tonijnsalade met olijven
Vlees (koud)
Serranoham en beenham met meloen
Gebraden rosbief met vruchten
Gegrilde rib met ananas
Kipsalade met selderij en fruit
Warm
Gebraden Bourgondische rib
Kalkoenfilet in een zachte kerriesaus met ananas
Varkenshaas in satésaus
Tilapiafilet wittewijnsaus
Groenten lasagne
Frietjes
Gemengde groenten en rijst
Voor de kinderen: kipnuggets, frikandel en gehaktballetjes
Bijgerechten
Rundvleessalade op grootmoeders wijze
Aardappelsalade
6 verse rauwkostsalades
Cocktailsaus, knoflooksaus en Italiaanse saus
Kruidenboter, stokbrood, vloerbrood en plukbrood
Voor de kinderen zorgen we voor wat extra’s