Coronaproof Themadiners

coronaproof-themadiners

Themadiner
Coronaproof

Wij zorgen voor de juiste maatregelen, u voor het naleven, dan is het samen genieten van een heerlijke avond uit!

Themadiner-Coronaproof
Themadiner Hasta la Basta

Eindelijk, de camping mag weer open. Bertje is er helemaal klaar voor, de kantine is opgefrist, de perkjes bijgeharkt en het zwembad schoongemaakt. Beleef hilarisch vermaak en onbeperkt eten & drankjes welke aan tafel worden gebracht. 

Themadiner-Coronaproof
Themadiner "de Mulderkes"

Vandaag is het zover, Pa Mulder wordt 65 jaar maar...kunnen we dat wel vieren en wie mogen we uitnodigen? Geniet van gezellig "coronaproof" samenzijn en lekker eten & drinken. 


Themadiner-Coronaproof
Themadiner de Nacht van de Bokkerijders

Gevaarlijk volk, zo mag je deze heren gerust noemen. In de achttiende eeuw maakten ze Limburg en Brabant onveilig en hun naam werd nog lange tijd met huiver uitgesproken, de Bokkerijders! Lekker eten & drinken in overvloed, genieten dus. 

Themadiner-Vlaamsche Kermis Coronaproof
Themadiner de Vlaamsche Kermis

Het ene na het andere Volksvermaak wordt uitgesteld, maar Pol gaat niet bij de pakken neerzitten. Hij heeft het gevonden: dan maar een kleine kermis met de échte Vlaamsche patatekes en nog veel meer lekkers!

Themadiner-Rimpelbosch-Coronaproof
Themadiner Zorgcentrum Rimpelbosch

Het is ondanks alle coronamaatregelen toch een feest om opgenomen te worden in Zorgcentrum Rimpelbosch, zeker met de meer dan hartelijke ontvangst van de directie tijdens uw opname. Maar eenmaal binnen…

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl