Dag van de verpleging

Donderdag 12 mei zetten wij alle verpleegkundigen en verzorgers in het zonnetje. Er wordt namelijk niet altijd goed stil gestaan bij hoe belangrijk het werk van deze mensen is. Al deze mensen voeren hun werk met enorm veel bevlogenheid en passie uit. Er is altijd één duidelijk doel: mensen helpen en anderen beter maken.

 

In de zorgsector gaan verdriet en geluk hand in hand en werken veel verpleegkundigen en anderen in de zorg onder hoge druk, mede door zware bezuinigingen. Daarom biedt 't Tunneke het verpleegfestijn aan om zo de waardering voor alle werknemers in de zorg te uiten. 

 

Samen lachen en genieten

Tijdens de dag van de verpleging zullen vele verpleegkundigen en verzorgers een cadeau of bosje bloemen krijgen. Maar wilt u een goed uitpakken voor uw werknemers? Verras ze dan met een geweldig bedrijfsuitje: het Verpleegfestijn!

 

Het Verpleegfestijn is een gezellige avond dat in het teken staat van de schaterlach. Lachen is gezond en het beste medicijn, daarom één en al vrolijkheid tijdens een heerlijk diner. Het Verpleegfestijn vindt u in de Amusant in Schijndelij ken zal vanaf 19:30 uur van start gaan. U kunt onbeperkt eten en drinken voor een prijs van €45,- all in. 

 

Speciaal cadeau

Met dit themafeest zal iedereen genieten en zich zeker gewaardeerd voelen. Velen komen binnen met een stram lijf van al het harde werken in de zorg, maar voelen zich aan het eind van de avond als herboren. Met dank aan onze feestlijke huisdokter!

 

Wilt u een speciaal cadeau geven voor de dag van de verpleging? Het Verpleegfestijn is gegarandeerd een groot succes! Reserveren kan door contact met ons op te nemen of een door een optie te kiezen. 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl