Dinnershow Brabant

Magic-Surprise-Dinnershow 

Lekker genieten met heerlijk eten, ludiek vermaak én muziek; 't Tunneke Themafeesten maakt dit mogelijk voor u en uw gezelschap. Plaats direct een reservering voor één van onze dinnershows en geniet maximaal van uw avond uit in Brabant. In onze feest agenda vindt u een overzicht van al onze themafeesten / dinnershows en kunt u direct uw reservering plaatsen. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u contact met ons opnemen. 't Tunneke Themafeesten is met interactieve, leuke dinnershows dé plek voor gezelligheid en vertier in Brabant!

 

Prachtige themafeesten voor een avond uit

Al sinds jaar en dag bezorgen wij zowel jong als oud een onvergetelijke avond uit. Twijfelt u over de juiste invulling voor een avond uit met vrienden, familie of collega's? 't Tunneke Themafeesten presenteert unieke dinnershows op onze locatie in Schijndel, Brabant. U kunt bij ons terecht voor diverse dinnershows / themafeesten: Een totaaloverzicht van de mogelijkheden vindt u onder themafeesten. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door onze feesten.

 

Ideaal als personeelsuitje / bedrijfsuitje

Daarnaast is het mogelijk om onze locatie af te huren voor u en uw gezelschap. Dit is al mogelijk vanaf vijftig personen. Voor meer informatie verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee, zodat het u op deze fijne avond aan niets zal ontbreken. Meer informatie omtrent het reserveren van onze feestlocatie vindt u onder besloten feest.

 

Dé feestlocatie in Brabant!

Maak kennis met Brabantse gastvrijheid en plaats direct een reservering voor één van onze dinnershows. Wilt u passend advies voor een gezellige avond uit? U kunt 't Tunneke Themafeesten bereiken via 073-5492375 of info@tunneke.nl. Om op de hoogte te blijven van al onze dinnershows / themafeesten, kunt u ons volgen op Facebook!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl