Dinnershow kerst

Kerstfeest-in-Volle-Glorie
Geniet rond de kerstdagen van heerlijk eten, drankjes en ludiek- en muziek entertainment bij 't Tunneke Themafeesten. Met uw gezelschap kunt u een dinnershow kerst reserveren. Ideaal voor zowel het gezin, vrienden of met het bedrijf. In een mooi programma geniet u een aantal uur van het prachtige arrangement. Alle arrangementen vindt u onder feestagenda. U kunt hier ook direct uw reservering plaatsen.

 

Themafeest kerst

Sfeervolle dagen, lekker eten en ongekend genieten met familie, collega's of vrienden. 't Tunneke Themafeesten brengt een modern kerstfeest met Santa Jr.; kan hij de kerstgedachten redden? Het menu is overvol met lekker eten en uiteraard zorgen wij voor een onbeperkt drankenassortiment. Wij dromen zelf al helemaal weg van de volgende gerechten: Ongetwijfeld dat u uw vingers zult aflikken bij het zien van één van de gerechten.

 

Bedrijfsfeesten of personeelsfeesten met kerst

Wilt u liever een besloten feest? Vanaf 50 personen kunt u een besloten feest reserveren bij 't Tunneke. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat de voetjes van de vloer zullen gaan bij uw bedrijfsfeest of personeelsfeest met de kerst.

 

Reserveer direct voor dinnershow kerst

De kerst komt er langzaam aan. Wacht daarom niet te lang en reserveer direct voor onze dinnershow kerst. In de feestagenda kunt u terecht voor meerdere data om te boeken. Heeft u vragen of wilt u een feest op maat organiseren? Neem contact op met 't Tunneke Themafeesten. Wij beantwoorden uw vragen graag en maken er samen een geweldig feest van!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl