Dinnershow Magic Surprise

Magic-Surprise-Dinnershow

U kent het wel “balletje– balletje” en de truc met de kaarten: tijdens deze dinnershow laten wij u de kunst van het schijnbaar onmogelijke zien. En..u zit allemaal op de eerste rang deze avond. 
Terwijl u geniet van een heerlijk 4 gangen diner in combinatie met drankjes zal onze illusionist en zangeres u aan en rond de tafels vermaken. Ober Bertje zorgt dat de avond in goede banen wordt geleid. 
Tussen de gangen van het diner zal onze Magic Entertainer u meenemen in zijn verhaal. U zult verbaasd staan van zijn hand- en vingervlugheid waardoor een bedrieglijk,vaak optisch effect wordt gecreëerd. 
Als u daarna denkt aan tafel het mysterie te hebben opgelost zal hij er nog even een schepje bovenop doen. 
Muzikaal wordt u vermaakt door onze stijlvolle zangeres. Tijdens het diner zullen rustige chansons afgewisseld met top 40 nummers de revue passeren. 
De combinatie van illussie, humor en gezelligheid maken deze avond helemaal compleet. 
Muzikaal wordt u vermaakt door onze stijlvolle zangeres. Tijdens het diner zullen rustige chansons afgewisseld met top 40 nummers de revue passeren. De combinatie van illussie, humor en gezelligheid maken deze avond helemaal compleet.
 

Menu

Wij ontvangen u, aan de voor u gereserveerde tafels, met een welkomstdrankje
 
Voorgerecht
We starten met diverse koude vis- en vleeslekkernijen.
Uiteraard hebben we vers gebakken brood met kruidenboter op de tafels.
 
Soep
Na dit voorgerecht serveren we een heerlijke runderbouillon.
 
Hoofdgerecht 
een uitgebreid assortiment van de beste vlees- en visgerechten welke voor u bereid worden op de grill in onze open keuken. Daarbij diverse bijbehorende garnituren en sauzen. U bent uiteraard meerdere malen van harte welkom om te genieten van al het lekkers!
 
Dessert 
Een grand dessert wordt aan tafel gebracht, laat u verrassen met deze smakelijke afsluiting.
 
Heeft u speciale menuwensen? Meld het ons!
 
Drankjes 
De drankjes zijn inbegrepen, u kunt aan de bar uw glazen vullen met bier (10 soorten), wijn, fris en binnenlands gedistilleerd zoals: port, sherry, martini, jenever, bessen, passoa, vieux, koffie en thee.
 

 

Alleen mogelijk voor besloten feesten. 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl