Themafeest de Mulderkes (midweek)

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Bedrijfsnaam

Postcode *

Telefoonnummer *

Email *

Aantal personen *

Themafeest de Mulderkes (midweek)

10-09-2020 | 19:30 uur | vanaf 2 personen | Feestlocatie Amusant Schijndel

Toegegeven; Brabanders zijn feestneuzen. Zo ook de familie Mulder. Pa Mulder viert vandaag zijn 65e verjaardag en dat moet gevierd worden. Ma Mulder en dochter Greetje hebben in het diepste geheim een feest georganiseerd. Dat is pas een verrassing! Pa valt dan ook van de ene in de andere verbazing, als familie en kennissen uit het hele land zijn verjaardag mee komen vieren.
 

Vrolijk, muzikaal en knettergek....
 

Als humor ergens de boventoon voert is het wel bij de familie Mulder. De Brabantse gemoedelijkheid komt u al bij binnenkomst tegemoet. Een welkomstdrankje wordt ingeschonken, het feest kan beginnen! Een ludieke combinatie van nostalgie en hedendaagse humor nemen u onafgebroken mee. Gedurende vier en half uur is het genieten van de bovenste plank. Wedden dat u gaat meezingen en meedeinen! Immers wie feesten in Brabant zegt, zeg 't Tunneke. Dat moet je maar eens doen!Hannes d'n Dorpsgek wil ook graag op het feest komen, maar of dat nu een goed idee is..? De postbode brengt de verjaardagskaarten en drinkt een borreltje mee. Tijden veranderen, maar het goede blijft: Brabantse gezelligheid, waar Feest nog steeds met een hoofdletter geschreven wordt.
 

Menu 

 
Op tafel: Goeie boter met bieslook en molenaarsbrood.
Koninginnehapje.
Hoofdgerechten: Varkenshaasmedaillon, kiprollade, runderburger, biefstuk, kalkoenspies, Moekesham en tilapiafilet. Hierbij: Gebakken aardappelen, gestoofde groenten, vloerbrood, boerenmik, vers fruit, een tiental verse salades, vijf koude sauzen en drie warme sauzen. 
Dessert: Bitterkoekjespudding met een bolletje romig vanille-ijs met warme chocoladesaus.
 
Heeft u speciale menuwensen? Meld het ons!
 
Onbeperkt drankassortiment
 
Diverse biersoorten, wijnen, frisdranken, port, sherry, vermouth, welkomstpunch, binnenlands gedistilleerd, Passoa, koffie en thee.

Prijs themafeest

 
€ 52,50 p.p. all-in
(inclusief onbeperkt eten en drinken)

Tijden

Ontvangst om 19:00 uur, Aanvang 19:30 uur, Einde 23:30 uur
 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl