Kerstfeest in Volle Glorie (midweek)

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Bedrijfsnaam

Postcode *

Telefoonnummer *

Email *

Aantal personen *

Kerstfeest in Volle Glorie (midweek)

18-12-2019 | 19:30 uur | vanaf 2 personen | Feestlocatie Amusant Schijndel
 
De voorbereidingen voor de lange reis zijn al in volle gang. Echter, Santa heeft zo zijn bedenkingen, hij zit niet lekker in zijn rendierenvel. Turend over de Noordpool ziet hij langzaamaan de kerstgedachte wegebben. Geldbejag, egoïsme en tijdstress nemen het over van gezellig samenzijn en delen. Daarnaast is de modernisering door hem nauwelijks bij te houden en hij wordt een jaartje ouder. 
 
Moet hij nog wel ieder jaar dit feest aanwakkeren of...is het tijd om het stokje over te geven aan zijn zoon. Natuurlijk geeft hij het niet zo maar op en stuurt Santa jr. vooruit om te kijken of hij het tij kan keren. 
 
Zonder het te weten is het dorpje Stoevernij gelegen in een groene valley uitgekozen. Het leven gaat er z’n gewone gangetje en de kerst voorbereidingen zijn in volle gang. Al snel ziet Santa jr wat de kerstman bedoeld. Kan hij het tij keren en Santa positief berichten of blijft hij op de Noordpool?
 
Tijdens de avond gaat u genieten van al het lekkers dat de koks voor u bereiden, heerlijke drankjes, sfeervolle live muziek en maakt u kennis met de kleurrijke bewoners van Stoevernij. 
 
Een bijzonder kerstverhaal met een verrassend slot

Menu

Op tafel: versgebakken brood met kruidenboter
 

Soep

Runderbouillon met garnituur van rundvlees, fijne groenten en champignons.
 

Grill buffet

Spies van varkenshaas, kipfilet, hamburger, lamskotelet, kogelbiefstuk, zalmfilet en tilapia, aardappelkroketjes, frietjes, pasta, groenten, drie warme sauzen, vijf koude sauzen,
diverse huisgemaakte salades en fruit.

Dessert

Omelette sibérienne met warme kersen, caramelsoesjes, bavarois en slagroom.  
 
 

Onbeperkt drankenassortiment

10 biersoorten, wijnen, frisdranken, port, sherry, vermouth, welkomstdrankje, binnenlands gedistilleerd, Passoa, koffie en thee.
 
Indien er speciale dieetwensen zijn of vegetarisch zullen wij daar voor zorgen.

Tijden

Aanvang: 19:30 uur
Einde: 23:30 uur
(de deur is een half uur voor aanvang geopend)
 

Prijzen

€ 51,00 per persoon all-in
kinderen van 1 t/m 11 jaar voor de helft van de prijs.  

Voor groepen vanaf 50 personen is er de mogelijkheid een besloten feest te boeken op een dag naar keuze welke niet in onze feestagenda staat. Wij informeren u graag!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl