Thuis bij de Kerstman (1e kerstdag)

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Bedrijfsnaam

Postcode *

Telefoonnummer *

Email *

Aantal personen *

Thuis bij de Kerstman (1e kerstdag)

25-12-2018 | 17:30 uur | vanaf 2 personen | Feestlocatie Amusant Schijndel
Op deze sfeervolle dagen voor de kerst gaan wij samen met u weg uit de realiteit en bezoeken wij in het hoge noorden, diep verscholen op de Noordpool....de Kerstman.
 
Meteen al maakt u kennis met zijn overweldigende gastvrijheid. Niet alleen de Kerstman, maar ook zijn beeldige vrouw en zijn huishouding de Vandegums spoeden zich naar de deur van het chalet. Als deze deur opengaat waant u zich in een sprookje waarbij kerstliederen en zacht kaarslicht u laten proeven wat “the Old Bazzle” bedoelt met een vrolijk kerstfeest. De huishouding is volop in de weer en schenkt een welkomstdrankje, op de tafels staan geurend brood en lookboter. 
 
Als alle gasten hebben plaatsgenomen zal de Kerstman u persoonlijk welkom  heten. Na deze opening zal de soep van de Huishouding voor een opkikker
zorgen.  Iedereen is druk in de weer. 
 
De Speelgoedelf pakt haar laatste pakjes in terwijl Patch de Kluns bijna roet in het eten gooit. Ook Dancer de rendierenhoeder legt de  laatste hand voor de verre reis.
De heren Braadmeesters zijn flink in de weer geweest en pakken royaal uit. Als u wat later op de avond de braadruimte van de Braadmeesters bereikt loopt het water in de mond bij het zien van de
hoofdgerechten. Het dessert is een afsluiter, waar u de vingers bij aflikt. 
 
Terwijl u geniet van al dit lekkers zullen diverse typetjes uit de Huishouding uw tafel bezoeken.
Wat later op de avond, als de Huishouding gaat slapen, zal onze dj op sfeervolle wijze de 
dansliefhebbers strelen met zijn weelderige klanken. 

Menu

Op tafel mandjes met molenaarsbrood, roomboter en lookboter, hapjes plateau.

Soep
Heldere kippenbouillon met garnituur van kip, kervel, fijne groenten en croutons.

Voorgerechtenbuffet
Vitello tonato,  gerookte heilbot,  garnalensalade met gourgette, wildpaté, seranoham met meloen, Bourgondische rib, fetasalade met noten, whisky roomsaus en een zoete uiensaus.

Hoofdgerechtenbuffet
Spies van varkenshaas, biefstuk van de kogel, maïskipfilet, lamsribbetjes,  runder hamburger, scampi, kabeljauwfilet, zalmfilet, wildpeper, pommes gratin, pommes duchesse, frietjes, groente fantasie, diverse huisgemaakte rauwkostsalades, stoofpeertjes, pepersaus, paprikasaus en Hollandaisesaus, zoete uiensaus, cocktailsaus, mayonaise en sausremoulade.

Dessert
Vanille roomijs, sorbetijs, appelcarre, warme kersen, chocolademousse, chocolade brownie, aardbeienbavarois, sinaasappelbavarois, verse fruitsalade en slagroom.

Onbeperkt drankenassortiment
10 biersoorten, wijnen, frisdranken, port, sherry, vermouth, binnenlands gedistilleerd, assortiment buitenlands koffie en thee.

Indien er speciale dieetwensen zijn of vegetarisch horen wij het graag, de kok zal zorgen dat u eveneens kunt genieten van een heerlijk menu. 

 

Tijden

Aanvang: 17:30 uur
Einde: 22:00 uur
(de deur is een half uur voor aanvang geopend)
 

Prijzen

€ 75,00 per persoon all-in
kinderen van 1 t/m 11 jaar voor de helft van de prijs.  

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl