Themadiner Thuis bij de Kerstman (1e kerstdag)

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Bedrijfsnaam

Postcode *

Telefoonnummer *

Email *

Aantal personen *

Themadiner Thuis bij de Kerstman (1e kerstdag)

25-12-2020 | 18:00 uur | vanaf 2 personen | Feestlocatie Amusant Schijndel
Op deze sfeervolle dagen voor de kerst gaan wij samen met u weg uit de realiteit en bezoeken wij in het hoge noorden, diep verscholen op de Noordpool....de Kerstman.
 
Meteen al maakt u kennis met zijn overweldigende gastvrijheid. Niet alleen de Kerstman, maar ook zijn beeldige vrouw en zijn huishouding de Vandegums spoeden zich naar de deur van het chalet. Als deze deur opengaat waant u zich in een sprookje waarbij kerstliederen en zacht kaarslicht u laten proeven wat “the Old Bazzle” bedoelt met een vrolijk kerstfeest. De huishouding is volop in de weer en schenkt een welkomstdrankje, op de tafels staan geurend brood en lookboter. 
 
Als alle gasten hebben plaatsgenomen zal de Kerstman u persoonlijk welkom  heten. Na deze opening zal de soep van de Huishouding voor een opkikker zorgen.  Iedereen is druk in de weer. 
 
De Speelgoedelf pakt haar laatste pakjes in terwijl Patch de Kluns bijna roet in het eten gooit. Ook Dancer de rendierenhoeder legt de  laatste hand voor de verre reis. De heren Braadmeesters zijn flink in de weer geweest en pakken royaal uit. Het dessert is een afsluiter, waar u de vingers bij aflikt. 

Menu

Op tafel 
Hapjesplateau, brood en kruidenboter

Soep
Heldere runderbouillon met champignons, selderij, fijne groenten en croutons.

Voorgerecht
Assortiment van diverse koude vis en vlees op schaal aan tafel geserveerd, zoals: gerookte kipfilet, gerookte zalm, gamba’s, tomaat mozzarella, wildpaté, seranoham met meloen,  whisky roomsaus en een zoete uiensaus.

Hoofdgerecht
Vlees en vis van de grill, frietjes, warme groenten, gemengde salades, koude en warme sauzen. 

Dessert
Granddessert van diverse soorten ijs, bavarois, chocolade brownie, fruit en slagroom.

Indien er speciale dieetwensen zijn of vegetarisch horen wij het graag, de kok zal zorgen dat u eveneens kunt genieten van een heerlijk menu.

Onbeperkt drankenassortiment

10 biersoorten, wijnen, frisdranken, port, sherry, vermouth, welkomstpunch, binnenlands gedistilleerd, Passoa, koffie en thee, uitbreiding 1e en 2e kerstdag buitenlands gedistilleerd

 

Tijden

Aanvang: 18:00 uur
Einde: 21:30 uur
(de deur is een half uur voor aanvang geopend)
 

Prijzen

€ 69,00 per persoon all-in
kinderen t/m 11 jaar voor € 35,00 p.p.  

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl