Themafeest Thuis bij de Kerstman (2e kerstdag)

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Bedrijfsnaam

Postcode *

Telefoonnummer *

Email *

Aantal personen *

Themafeest Thuis bij de Kerstman (2e kerstdag)

26-12-2016 | 17:30 uur | vanaf 2 personen | Feestlocatie Amusant Schijndel
Op deze sfeervolle dagen voor de kerst gaan wij samen met u weg uit de realiteit en bezoeken wij in het hoge noorden, diep verscholen op de Noordpool....de Kerstman.
Meteen al maakt u kennis met zijn overweldigende gastvrijheid. Niet alleen de Kerstman, maar ook zijn beeldige vrouw en zijn huishouding de Vandegums spoeden zich naar de deur van het chalet. Als deze deur opengaat waant u zich in een sprookje waarbij kerstliederen en zacht kaarslicht u laten proeven wat “the Old Bazzle” bedoelt met een vrolijk kerstfeest. De huishouding is volop in de weer en schenkt een welkomstdrankje, op de tafels staan geurend brood en lookboter. 
Als alle gasten hebben plaatsgenomen zal de Kerstman u persoonlijk welkom  heten. Na deze opening zal de soep van de Huishouding voor een opkikker zorgen. Iedereen is druk in de weer. 
De Speelgoedelf pakt haar laatste pakjes in terwijl Patch de Kluns bijna roet in het eten gooit. Ook Dancer de Rendierenhoeder legt de  laatste hand voor de verre reis.De heren Braadmeesters zijn flink in de weer geweest en pakken royaal uit. Als u wat later op de avond de braadruimte van de Braadmeesters bereikt loopt het water in de mond bij het zien van de hoofdgerechten. Het dessert is een afsluiter, waar u de vingers bij aflikt. 
Terwijl u geniet van al dit lekkers zullen diverse typetjes uit de Huishouding uw tafel bezoeken. Wat later op de avond, als de Huishouding gaat slapen, zal onze dj op sfeervolle wijze de dansliefhebbers strelen met zijn weelderige klanken.  

Kerstmenu 1e kerstdag

 
Op tafel mandjes met molenaarsbrood
Roomboter en lookboter
Assortiment amuses
 
Soep
Heldere kippenbouillon met garnituur van kip, kervel, fijne groenten en croutons.
 
Voorgerechtenbuffet
Speenham, fijngerookte zalm, garnalensalade met een vleugje kerrie, paté de Veluwe, nootham met meloen, fetasalade met noten, mozzarella met trostomaat, whisky roomsaus en een zoete uiensaus.
 
Hoofdgerechtenbuffet
Spies van varkenshaas, biefstuk van de kogel, maïskipfilet, lamsribbetjes, scampispies, kabeljauwfilet, tongrolletjes met nantuasaus, wildpeper, pommes gratin, pommes duchesse, frietjes, groente fantasie, diverse huisgemaakte rauwkostsalades, Pepersaus,  paprikasaus en Hollandaisesaus,
Koud: zoete uiensaus, cocktailsaus en sausremoulade.
 
Dessert
Appelcarre, trio van italiaans ijs, warme kersen, witte chocolademousse, chocolade brownie, aardbeienbavarois, verse fruitsalade en slagroom.
 
Indien er speciale dieetwensen zijn of vegetarisch zullen wij daar voor zorgen.
 

Onbeperkt drankenassortiment

10 biersoorten, wijnen, frisdranken, port, sherry, vermouth, binnenlands gedistilleerd, assortiment buitenlands gedistilleerd, koffie en thee.

Prijs van dit kerstarrangement

 
€ 75,00 p.p. all-in
Kinderen 1 t/m 11 jaar 50% korting
 

Tijden

17:30-22:00 uur
(de deur is een half uur voor aanvang geopend)
 
 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl