Kerstfeest in Volle Glorie (2e kerstdag) VOL!

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Bedrijfsnaam

Postcode *

Telefoonnummer *

Email *

Aantal personen *

Kerstfeest in Volle Glorie (2e kerstdag) VOL!

26-12-2019 | 17:30 uur | vanaf 2 personen | Feestlocatie Amusant Schijndel
De voorbereidingen voor de lange reis zijn al in volle gang echter; Santa heeft zo zijn bedenkingen, hij zit niet lekker in zijn rendierenvel. Turend over de noordpool ziet hij langzaamaan de kerstgedachte wegebben. Geldbejag, egoïsme en tijdstress nemen het over van gezellig samenzijn en delen. Daarnaast is de modernisering door hem nauwelijks bij te houden en hij wordt een jaartje ouder. 
 
Moet hij nog wel ieder jaar dit feest aanwakkeren of.. is het tijd om het stokje over te geven aan zijn zoon.
Natuurlijk geeft hij het niet zo maar op en stuurt Santa jr. vooruit om te kijken of hij het tij kan keren.
Zonder het te weten is het dorpje Stoevernij gelegen in een groene vallei uitgekozen. Het leven gaat er z’n gewone gangetje en de kerst voorbereidingen zijn in volle gang. Al snel ziet Santa jr. wat de Kerstman bedoeld. Kan hij het tij keren en Santa Positief berichten of blijft hij op de Noordpool.

Een bijzonder kerstverhaal met een verrassende wending. 

Tijdens de avond gaat u genieten van al het lekkers dat de koks voor u bereiden, heerlijke drankjes, sfeervolle live muziek en maakt u kennis met de kleurijke bewoners van Stoevernij.
 
 

Menu

Op tafel: 
meergranenbrood, roomboter en lookboter, hapjes plateau.

Soep
Runderbouillon met garnituur van rundvlees, fijne groenten en champignons.

Voorgerechtenbuffet
Gevogelte rollade, gerookte zalm,  salade van rivierkreeftjes, wildpaté, Serranoham met meloen, tomaat met mozzarella, groene salade, cocktailsaus en een zoete uiensaus.

Grill buffet
Biefstuk van de haas, kalkoenfilet, spies van varkenshaas, runder hamburger, scampi, victoriabaars, zalmfilet, wildstoofschotel, pommes gratin, aardappel kroketjes, frietjes, rodekool met appel, diverse huisgemaakte rauwkostsalades, stoofpeertjes, pepersaus, stroganoffsaus en bearnaisesaus, zoete uiensaus, cocktailsaus, mayonaise en saus remoulade.

Dessert
Omelette sibérienne, caramelsoesjes, appel carré, warme kersen, chocolademousse, chocolade brownie, aardbeienbavarois en slagroom.

Onbeperkt drankenassortiment

 

10 biersoorten, wijnen, frisdranken, port, sherry, vermouth, binnenlands gedistilleerd, assortiment buitenlands koffie en thee.

 
Indien er speciale dieetwensen zijn of vegetarisch horen wij het graag, de kok zal zorgen dat u eveneens kunt genieten van een heerlijk menu. 

Tijden

Aanvang: 17:30 uur
Einde: 22:00 uur
(de deur is een half uur voor aanvang geopend)
 

Prijzen

€ 77,50 per persoon all-in
kinderen van 1 t/m 11 jaar voor de helft van de prijs.  

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl