Themadiner Hasta la Basta Coronaproof

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Bedrijfsnaam

Postcode *

Telefoonnummer *

Email *

Aantal personen *

Themadiner Hasta la Basta Coronaproof

28-11-2020 | 19:00 uur | vanaf 2 personen | Feestlocatie Amusant Schijndel
Een bezoek aan camping-resort Hasta la Basta mag weer!
 
Eindelijk, het goede nieuws is daar: de camping mag weer open. Bertje is er helemaal klaar voor, samen met ome Peer en tante Stien heeft hij de Kantine opgefrist, de perkjes bijgeharkt en het zwembad schoongemaakt.
Het hoog seizoen zal laag blijven want ook hier geldt de 1,5 meter regel. Vooral tijdens de bingoavond zal dit de nodige problemen geven, dus kom op tijd. Vol is Vol.

Tante Stien zal extra toezicht houden bij de afwasruimte welke is verlengd met 10 meter.
Het camping regelement is op meerdere plaatsen aangepast, Bertje zal u bij ontvangst hier op wijzen. U vindt dit ook terug op de aanplak borden en in het Hasta krantje.
De bezorgdienst, welke over de camping rijdt is dit jaar uitgebreid met een ontbijt en lunch service. In ons krantje vindt u de dagschotels. Op tijd besteld is warm geleverd!

Camping regelement 2020

 
In verband met de gezondheid van u en onze medewerkers, vragen we u rekening te houden met de volgende maatregelen:Tijdens uw verblijf is het niet mogelijk om bezoekers te ontvangen. Er mag niemand, behalve onze campinggasten, de camping op. Dit wordt streng gecontroleerd en de boetes die voor deze overtredingen staan, zijn niet flauw. De gehele camping is voorzien van bewegwijzering, houdt u aan de regels:
  • gebodsbord-corona gebodsbord2-coronagebodsbord3-corona
Komt u met meerdere gezinnen genieten van een vakantie bij ons, houd er dan alstublieft rekening mee dat het niet toegestaan is bij elkaar te staan of u moet hebben geboekt op een groot veld.
Het gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes om af te wassen is toegestaan, volg de aanwijzingen van Tante Stien op.Niet te veel knoeien, onze wasserette moet helaas gesloten blijven. Teiltjes zijn te leen vraag aan Ome Peer. In verband met de afmeting van ons royale buitenbad is het enkele toegestaan met 1 persoon tegelijk bandjes te trekken. Badmuts is verplicht.
Ga naar huis of blijf thuis als u of iemand van uw gezelschap plotseling last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als iemand tijdens het verblijf ziekt wordt, meldt dit dan bij de receptie of na kantoor uren bij Bertje Badmuts in de kantine.

Menu: 

Hapjesplateau met vis en vlees, breekbrood en kruidenboter.
Soep van de dag: groentesoep met ballen.
Mixed grill van vis en vlees
Frietjes, warme groenten, gemengde salades.
Koude en warme sauzen.
 
Dessert: Vanille-ijs, warme kersen en slagroom.
Heeft u speciale menuwensen? Meld het ons!
 

Onbeperkt drankenassortiment

10 biersoorten, wijnen, frisdranken, port, sherry, vermouth, welkomstpunch, binnenlands gedistilleerd, Passoa, koffie en thee.

Tijd

Ontvangst 18:30 uur, aanvang 19:00 uur
Einde 22:00 uur

 

Prijs

Inclusief onbeperkt eten, drinken en entertainment € 57,50 p.p.
Kinderen tot 12 jaar € 35,00

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl