Feestlocatie Amusant

locatie-Amusant-Omloop
 
Klik onderstaand voor de virtual tour: 
 
Virtual-tour-Amusant
Wees welkom in een wereld vol sprookjes en romantiek waar de tijd lijkt stil te staan. Het met fantasie gebouwde 
interieur van Amusant in Schijndel geeft iedere ruimte een eigen sfeer, maar waar je ook bent, overal proef je een onmiskenbaar bourgondisch gevoel. Feestlocatie Amusant: het perfecte decor dus voor een uitbundig feest of een intiem samenzijn. Neem plaats aan tafel en geniet met volle teugen van ieder themafeest in de feestlocatie Amusant in Schijndel. Deze bijzonder sfeervolle feestlocatie is al ruim 30 jaar de thuisbasis voor de themafeesten van 't Tunneke.
 
Middels de feestagenda van de themafeesten en dinnershows treft u de mogelijkheden aan voor de open-inschrijffeesten, waar u al vanaf 2 personen voor kunt inschrijven. U beleeft het arrangement tesamen met andere gezelschappen. Uiteraard wordt uw gezelschap aan (een) eigen tafel(s) ingedeeld, waar u de gehele avond geniet van een arrangement vol vermaak en vertier.
 
Door het gebruik van twee verdiepingen is de capaciteit maximaal 260 gasten, maar blijven de ruimtes een gezellige 
kleinschalige sfeer behouden. Voor gezelschappen vanaf 35 personen kunt u tijdens een open inschrijffeest gebruik maken van een besloten ruimte. U heeft dan de beschikking over een eigen bar en eigen braadruimte en is er mogelijkheid om het arrangement naar wens aan te passen of uit te breiden met bijvoorbeeld een buitenlands gedistilleerd drankassortiment of koffiekraam als afsluiting van de feestavond.
 
Begane grond Goeykamer & Gelaghkamer minimaal 110 - maximaal 130 betalende volwassenen
Bovenverdieping Omloop (open vide) minimaal 60 - maximaal 85 betalende volwassenen
  Opkamer minimaal 35 - maximaal 46 betalende volwassenen
 
Maar ook voor een feest geheel naar eigen wens biedt deze locatie vele mogelijkheden. Graag informeren wij u over de vele feestelijke invullingen.
 
 

Bel het Tunneke Team voor advies voor uw feest op maat 073-5492375. 

 
Feestlocatie Amusant
Boschweg 25
5481 EB Schijndel
 
Voor contact & route klikt u hier
 
 
 
     
 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl