Feestlocatie Brabant

Vlaamsch

Dé feestlocatie in Brabant is 't Tunneke. Wij bieden zeer gezellige arrangementen aan voor een gezellige avond. Daarnaast kunt u onze prachtige feestzalen reserveren voor:

 


Ons pand verleent zich uitstekend voor diverse feesten. Ideaal om uw feestje in Brabant samen met ons te vieren!

 

Dé ontmoetingsplaats voor vertier en gezelligheid

Indien we terugkijken naar de historie van t' Tunneke gaat deze ver terug. Op onze feestlocatie in Brabant wordt al voor meer dan 200 jaar bier gebrouwen en genuttigd. Niet voor niets staan we daarom bekend als dé ontmoetingsplaats voor vertier en gezelligheid. Omdat het comfort van onze gasten zeer belangrijk is, zal het u niet ontbreken aan de Brabantse gastvrijheid. Wij zorgen samen met modern comfort voor een onvergetelijke avond.

 

Leuke arrangementen op originele feestlocatie

Op onze locatie kunt u kiezen uit diverse arrangementen voor een schitterende avond. Zowel met als zonder onbeperkt eten en drinken, de keuze is volledig aan uzelf. Ook voor dinnershows kunt u in combinatie met een vier-gangen menu overheerlijk genieten van muziek, drank/eten en entertainment bij 't Tunneke. Wilt u direct een goed inzicht verkrijgen in één van onze arrangementen? Kijk dan verder onder 'besloten feest' of neem contact op met één van onze medewerkers. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van passende mogelijkheden op maat.

 

Grootschalig of kleinschalig op feest?

Heeft u een wens om iets te organiseren en telt het gezelschap meer dan vijftig man? Geen probleem, wij zorgen voor een ludieke avond waar iedereen geniet. Bij t' Tunneke heeft u de mogelijkheid om de gehele locatie te huren. Zo kunt u ongestoord genieten met alleen uw eigen gezelschap.

 

Wilt u liever een klein zaaltje huren en de mogelijkheden hiervan weten? Neem dan contact op met t' Tunneke. Samen zorgen we voor een prachtige avond. T' Tunneke: dé feestlocatie in Brabant!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl