Feestlocatie Brabant

Vlaamsch

Dé feestlocatie van Brabant is 't Tunneke. Wij bieden zeer gezellige arrangementen aan voor een gezellige avond. U kunt aan ons denken voor:

 


Ons pand verleent zich namelijk uitstekend voor diverse feesten. Ideaal om uw feestje samen met ons te vieren!

 

Dé ontmoetingsplaats voor vertier en gezelligheid

Indien we terugkijken naar de historie van t' Tunneke gaat deze ver terug. Op onze locatie wordt al voor meer dan 200 jaar bier gebrouwen en genuttigd. Niet voor niets staan we daarom bekend als dé ontmoetingsplaats voor vertier en gezelligheid. Omdat het comfort van onze gasten zeer belangrijk is, zal het niet ontbreken aan Brabantse gastvrijheid. Wij zorgen samen met modern comfort voor een onvergetelijke avond.

 

Arrangementen feestlocatie van Brabant

Op onze locatie kunt u kiezen uit diverse arrangementen voor een schitterende avond. Zowel met als zonder onbeperkt eten en drinken, de keuze is volledig aan uzelf. Ook voor dinnershows kunt u in combinatie met een vier-gangen menu overheerlijk genieten van muziek, drank/eten en entertainment bij 't Tunneke. Wilt u direct een goed inzicht verkrijgen in één van onze arrangementen? Kijk dan verder onder 'besloten feest' of neem contact op met één van onze medewerkers. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van passende mogelijkheden op maat.

 

Grootschalig of kleinschalig?

Heeft u een wens om iets te organiseren en telt het gezelschap meer dan vijftig man? Geen probleem, wij zorgen voor een ludieke avond waar iedereen van kan genieten. Bij t' Tunneke heeft u de mogelijkheid om de gehele locatie te huren. Zo kunt u ongestoord genieten met alleen uw eigen gezelschap.

 

Wilt u liever een klein zaaltje huren en de mogelijkheden hiervan weten? Neem dan contact op met t' Tunneke. Samen zorgen we voor een prachtige avond. T' Tunneke: de feestlocatie in Schijndel voor Brabant en omgeving!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl