Feestlocatie Den Bosch

Vlaamsch

Bent u op zoek naar een unieke feestlocatie in omgeving Den Bosch? 't Tunneke biedt diverse leuke arrangementen aan voor een gezellige avond uit. Daarnaast ontlenen onze unieke feestzalen zich uitstekend voor bedrijfsuitjes, trouwfeesten, themafeesten en feesten op maat.

Dé ontmoetingsplaats met prachtige feestzalen

Al meer dan 200 jaar wordt er op onze feeslocatie aan de Boschweg te Schijndel, vlakbij Den Bosch, bier gebrouwen en genuttigd. 't Tunneke staat dan ook al vele jaren bekend als dé ontmoetingsplaats voor gezelligheid en vertier. Brabantse gastvrijheid staat bij ons centraal, waardoor u het nooit aan iets zal ontbreken. Daarnaast houden wij altijd rekening met het comfort van onze gasten. Onze feestlocatie is daarom voorzien van modern comfort, wat zorgt voor een onvergetelijke avond. 't Tunneke heeft haar feestzalen zo ingedeeld dat iedereen van de muziek kan genieten, een gezellig praatje kan maken én lekker kan dansen op de dansvloer.

 

Leuke arrangementen voor een avond uit

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende arrangementen voor een onvergetelijk feest. U kunt kiezen uit diverse themafeesten met onbeperkt eten en drinken. Ook bieden wij dinnershows aan met een 4-gangen menu. Voor een volledig overzicht van onze arrangementen kunt u altijd direct contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag omtrent de mogelijkheden die wij aanbieden!

 

Ideaal voor een bedrijfsuitje in regio Den Bosch

Onze feestlocatie is ideaal voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Den Bosch. Wij zorgen voor een heerlijke avond waar u met uw medewerkers ongedwongen kunnen genieten van ludieke entertainment, gezellige muziek en heerlijk eten. Wilt u meer dan 50 personen uitnodigen? Geen probleem! 't Tunneke biedt de mogelijkheid om de gehele locatie af te huren. U beleeft dan het bedrijfsuitje op onze feestlocatie met alleen uw gezelschap, waarbij de invulling van het feest geheel naar wens wordt ingericht.

Wilt u liever een klein zaaltje huren? Neem direct contact op met t' Tunneke. Wij bespreken graag uw wensen door en zorgen ervoor dat het u op de avond aan niets zal ontbreken. t' Tunneke: dé feestlocatie in regio Den Bosch!

 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl