Feestlocatie Den Bosch

Vlaamsch

Als u op zoek bent naar een unieke feestlocatie in Den Bosch, dan biedt 't Tunneke arrangementen aan voor een gezellige avond. Ons pand ontleent zich perfect voor verschillende feesten. U kunt dan denken aan bedrijfsuitjes, trouwfeesten, themafeesten en feesten op maat.

Ontmoetingsplaats

Al meer dan 200 jaar wordt er op de locatie aan de Boschweg te Schijndel, vlakbij Den Bosch, bier gebrouwen en genuttigd. 't Tunneke staat dan ook al vele jaren bekend als dé ontmoetingsplaats voor gezelligheid en vertier. Brabantse gastvrijheid staat bij ons centraal, waardoor u het nooit aan iets zal ontbreken. Daarnaast houden wij altijd rekening met het comfort van onze gasten. Onze feestlocatie is daarom voorzien van modern comfort, wat zorgt voor een onvergetelijke avond. 't Tunneke heeft haar feestzalen zo ingedeeld dat iedereen van de muziek kan genieten, gezellig praten en dansen.

 

Arrangementen

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende arrangementen voor een onvergetelijk feest. U kunt kiezen uit diverse themafeesten met onbeperkt eten en drinken. Ook bieden wij dinnershows aan met een 4-gangen menu. Voor een volledig overzicht van onze arrangementen kunt u altijd direct contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag omtrent alle mogelijkheden die we aanbieden!

 

Bedrijfsuitje Den Bosch

Onze feestlocatie is ideaal voor een bedrijfsuitje in Den Bosch. Wij zorgen voor een heerlijke avond waar u met uw medewerkers ongedwongen kunnen genieten van ludieke entertainment, gezellige muziek en heerlijk eten. Wilt u meer dan 50 personen uitnodigen? Geen probleem! 't Tunneke biedt de mogelijkheid om de gehele locatie af te huren. U beleeft dan het bedrijfsuitje op onze feestlocatie met alleen uw gezelschap, waarbij de invulling van het feest geheel naar wens wordt gemaakt.

Wilt u liever een klein zaaltje huren? Neem direct contact op met t' Tunneke. Wij bespreken graag uw door en zorgen ervoor dat het u op de avond aan niets zal ontbreken.

 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl