Fort Hedikhuizen

feestlocatie-fort-hedikhuizen

Terug naar de negentiende eeuw, in het Land van Heusden en Altena (nabij 's-Hertogenbosch).
Proef de sfeer van Fort Hedikhuizen, dat in 1820 gebouwd werd als onderdeel van de Hollandse waterlinie. Metersdikke vestingmuren, kanonnen en bakstenen gewelven laten de tijd moeiteloos anderhalve eeuw terugdraaien.
 
Wie de brug van het fort eenmaal benadert voelt de glorie van weleer. 
 
In Fort Hedikhuizen zijn verschillende gewelven die ieder hun unieke historische sfeer hebben. Intiem, met bijzondere inrichting en decoratie, maar ook voorzien van al het moderne comfort dat zorgt voor een aangenaam en onvergetelijk feest. De verschillende ruimtes zijn zo gesitueerd dat gezellig praten, genieten van muziek en dansen ongestoord naast elkaar kunnen plaatsvinden. 
De locatie is geschikt voor groepen tot maximaal 220 personen, maar ook voor groepen vanaf 40 personen is er een passende ruimte.
 
 
Klik hier voor de plattegrond van Fort Hedikhuizen. 
  

Voor uw themafeest

Terug in de tijd van Napoleon, het verzet van de Fransen!
Het Fort kent een rijke historie welke wij u graag meegeven. Onbeperkt eten en drinken, entertainment aan tafel, muziek en veel gezelligheid in een informele sfeer zorgen voor een (thema)feest om nooit te vergeten! 
Onderstaande themafeesten passen qua verhaal, stijl en uitstraling helemaal in de sfeer van Fort Hedikhuizen.
 
Maak geheel vrijblijvend een afspraak om deze bijzondere locatie te bekijken en uw feestwensen te bespreken voor een offerte op maat.  
 
't Hedikhuizer Verzet 
Breugheliaans Roosterfeest
de Nacht van de Bokkerijders
 

Voor uw bedrijfsuitje

Met collega's genieten van een onbezorgde avond samenzijn in een sfeervolle, bijzondere omgeving. Beleef een feest, waarbij iedereen kan genieten. Kwaliteit, gezelligheid en sfeer zijn belangrijke ingrediënten voor een avond uit. 
In het Fort zijn er mogelijkheden om besloten te feesten vanaf 40 personen. In het linkergedeelte van het Fort is de capaciteit tot 78 personen en het rechtergedeelte biedt plaats aan maximaal 128 gasten. Uiteraard zijn ook beide ruimtes te gebruiken. 
De invulling van de avond bespreken we graag samen met u, zodat u wensen centraal staan. 
Vanuit onze formule Studio Grappa informeren wij u graag over de vele mogelijkheden.  
 

Voor uw onvergetelijke trouwdag

Het Fort is uitermate geschikt voor de viering van uw trouwdag. Zelfs de plechtigheid mag in het Fort voltrokken worden. In de romantische sfeer van de gewelven van het Fort zal het JA-Woord nog onvergetelijker zijn!
Aansluitend kan er een ontvangst, receptie, diner en feestavond plaatsvinden. Uw wensen zijn hierin geheel bespreekbaar. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. U kunt u ons bereiken op 073-5492375.
 
Fort Hedikhuizen
Rietveldenweg 2
5256 TG  Hedikhuizen 
 
Voor Contact & Route klikt u hier. 
 
 
 
 
 
 
 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl