Besloten Feest "Mulderkes"

Besloten-Feest-Mulderkes
Toegegeven; Brabanders zijn feestneuzen.
Zo ook de familie Mulder. Pa Mulder viert vandaag zijn 65e verjaardag en dat moet gevierd worden. Ma Mulder en dochter Greetje hebben in het diepste geheim een feest georganiseerd. Dat is pas een verrassing! Pa valt dan ook van de ene in de andere verbazing, als familie en kennissen uit het hele land zijn verjaardag mee komen vieren.
 
Vrolijk, muzikaal en knettergek....
 
Humor voert de boventoon, afgewisseld met heerlijke meezingers met een hoog feestgehalte. De burgemeester zelf is verhinderd, maar stuurt zijn vrouw. Hannes d'n Dorpsgek wil ook graag op het feest komen, maar of dat nu een goed idee is..? De postbode brengt de verjaardagskaarten en drinkt een borreltje mee. Tante Zuster uit het klooster begrijpt er allemaal niks van. Tijden veranderen, maar het goede blijft: Brabantse gezelligheid, waar Feest nog steeds met een hoofdletter geschreven wordt.  

Menu

Op tafel: Goeie boter met bieslook en molenaarsbrood.
 
Koninginnehapje.
 
Hoofdgerechten: Varkenshaasmedaillon, kiprollade, runderburger, biefstuk, kalkoenspies, Moekesham en tilapiafilet. Hierbij: Gebakken aardappelen, gestoofde groenten, vloerbrood, boerenmik, vers fruit, een tiental verse salades, vijf koude sauzen en drie warme sauzen. 
 
Dessert: Bitterkoekjespudding met een bolletje romig vanille-ijs met warme chocoladesaus. 
 
Heeft u speciale menuwensen? Meld het ons!
 

Onbeperkt drankenassortiment

10 biersoorten, wijnen, frisdranken, port, sherry, vermouth, welkomstdrankje, binnenlands gedistilleerd, Passoa, koffie en thee.
  

Prijzen:

Indien u alleen met uw gezelschap Feestlocatie Amusant wenst te gebruiken, heeft u de locatie exclusief voor uw eigen gezelschap. Hiervoor gelden onderstaande prijzen. 

Zondag t/m donderdag :               entertainmentkosten €  1450,00 + €  47,00 p.p.

Op vrijdag:                                            entertainmentkosten €  1450,00 + €  62,00 p.p. 

Op zaterdag:                                       entertainmentkosten €  1450,00 + €  67,00 p.p. 

Minimale aantal  personen op vrijdag 75 en zaterdag 90. 

 (Duur van de avond 4½ uur (eerste half uur is voor de ontvangst)

Indien u met minder personen bent neem dan contact met ons op.  

 

Uiteraard is dit besloten feest geheel naar wens aan te passen. Diverse uitbreidingsmogelijkheden vind u hier of vraag een offerte op maat aan. 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl