Nieuwjaarsborrel

Wilt u gezellig met uw bedrijf of netwerk het nieuwe jaar inluiden? Vier uw nieuwjaarsborrel bij 't Tunneke Themafeesten. Wij bieden prachtige feestlocaties om sfeervol het nieuwe jaar in te luiden.

 

Personeelsfeest: feestlocatie Amusant of Fort Hedikhuizen

Het organiseren van een personeelsfeest kan een hels karwei zijn. Wilt u zonder zorgen een spetterend personeelsfeest? 't Tunneke biedt prachtige feestlocaties voor uw gezelschap. Afhankelijk van uw wensen kunt u zowel Feestlocatie Amusant als Fort Hedikhuizen op aanvraag besloten reserveren. Met Feestlocatie Amusant waant u zichzelf in prachtige sprookjes vol romantiek. Iedere feestruimte kent zijn eigen sfeer met een onmiskenbaar bourgondisch gevoel. Daarentegen biedt Fort Hedikhuizen een prachtig historisch karakter. Dit maakt het fort bij uitstek geschikt als feestlocatie voor diverse gelegenheden. Benieuwd? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

 

Nieuwjaarsborrel op eigen locatie

Kiest u liever voor een volledig verzorgd feest op eigen locatie? Met alles onder één dak bieden wij dé formule voor elk bedrijfsfeest. Leun rustig achterover. Ons team zorgt voor een ontspannende voorbereiding én een feest waar u als feestgever van geniet. Wij dragen onder andere zorg voor:

 

Reserveer direct!

Reserveer direct om uw nieuwjaarsborrel bij 't Tunneke Themafeesten te vieren. Heeft u vragen over uw mogelijkheden? Wij gaan graag het gesprek met u aan om uw wensen te inventariseren. Een impressie van uw mogelijkheden kunt u vinden op Facebook en op onze recensiepagina. Alvast van harte welkom bij 't Tunneke Themafeesten! Uiteraard kunt u ook met uw eigen gezelschap bij 't Tunneke terecht voor all-in themafeesten & dinnershows. Al vanaf twee personen kunt u een eigen tafel reserveren voor een onvergetelijke avond uit. Bekijk direct de vele mogelijk in de Feestagenda en reserveer!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl