Themafeest Brabant

Magic-Surprise-Dinnershow 

Op locatie bieden wij met onze themafeesten Brabantse gezelligheid en gastvrijheid inéén. Wilt u intens samen genieten met collega's, vrienden of familie? 't Tunneke Themafeesten bezorgt u een unieke avond uit in Brabant. Reserveer onder feest agenda of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt al reserveren vanaf twee personen. Met ludiek entertainment, gezellige muziek én lekker eten verkrijgt u een avond die niet snel vergeten zal worden!

 

Gezelligheid voor jong en oud

Waan uzelf direct bij binnenkomst in een prachtige sprookjeswereld. 't Tunneke Themafeesten is een prachtige feestlocatie in Brabant. Al sinds jaar en dag genieten jong en oud van onze all-in themafeesten. U kunt bijvoorbeeld een reservering plaatsen voor één van de onderstaande themafeesten:
 

Dé feestlocatie voor spetterende feesten

Naast ons prachtige aanbod aan themafeesten kunt u ook bij ons terecht voor bedrijfsfeesten, bruiloften en verjaardagsfeesten. Bovendien is het mogelijk om ons in te huren voor feesten op een locatie naar eigen keuze. Van catering tot aankleding, 't Tunneke Themafeesten verzorgt feesten op locatie van A tot Z!

 

Reserveer direct

Bekijk ons aanbod in de feest agenda en reserveer voor het te laat is! Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee, zodat u een feest conform uw wensen verkrijgt. Om alvast kennis te maken met 't Tunneke Themafeesten, kunt u een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden!

 

't Tunneke Themafeesten: voor een gezellige avond uit in Brabant!

 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl