Themafeest Captains Dream

Themafeest-Captains-Dream

Vandaag is het zo ver: Naut Illis is 25 jaar in dienst van het dorpshuis. Speciaal voor hem wordt er een surprise party georganiseerd. Om zijn droom, kapitein van een groot schip te zijn,  werkelijkheid te maken wordt het dorpshuis omgebouwd tot een cruise schip. Samen met zijn collega’s is er een borrel met lekkere hapjes, echter wat hij niet weet is dat al zijn vrienden en familie aanwezig zijn. Bij binnenkomst is zijn verwondering dan ook enorm.
 
Kapitein voor meer dan een dag
Naut is zo overrompeld, zeker als hij wordt aangesproken als ‘kapitein’, dat hij zelfs gelooft dat het schip het ruime sop kiest. Hij gaat er helemaal in op en overstijgt de werkelijkheid. Bijna al zijn collega’s gunnen hem zijn droom en spelen het spelletje mee. Maar er zijn grenzen, ook op volle zee!
 
De bemanning
Marion doet de ‘incheck’ van de gasten. Ze is erg behoudend en discreet, maar dat moet dan ook. Haar functie als administratief medewerkster komt bij het inchecken goed van pas. Dit in tegenstelling tot Debby, de koffie juffrouw, die alles schijnt te weten over Zumba.
 
En dan collega Alberto... hij is de bartender van de club en voorziet u van de heerlijkste drankjes met een gezellig praatje.
 
Als blijkt dat er een verstekeling aan boord is, wordt er volop geïmproviseerd om hem een rol te geven in het geheel.
 
Midnight at Sea
Ballads en tophits passeren de revue en later op de avond volgt een swingend non-stop dansblok. Onder het motto ‘Midnight at Sea’ gaan we richting het einde van de avond. Ontschepen en lekker slapen is dan wat nog rest… en natuurlijk tal van mooie, ludieke herinneringen aan een avondje anders dan anders. 

Menu bij het themafeest 

Op tafel: Hapjes plateau en zemelenbrood met kruidenboter.
 
Voorgerecht: Fijne kipcocktail.
 
Hoofdgerechten: Varkenshaasspies, kalkoenfilet, lamskoteletjes, biefstuk, scampispies, tilapiafilet en zalmfilet. Hierbij: gebakken aardappelen, rijst en groentengratin, een tiental frisse salades, vijf koude sauzen, drie warme sauzen, vers fruit en diverse broodsoorten.
Dessert: Italiaans ijstrio met warme kersen, twee bavarois en slagroom.
 
Heeft u speciale menuwensen? Meld het ons! 

Onbeperkt drankassortiment

Bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerd (vieux, jenever, bessenjenever, port, sherry, vermouth) en Passoa.
 

Prijs themafeest

€ 57,50  p.p. all-in
  

Tijden 

Aanvang: 20.00 uur (deur open om 19.30 uur)
Einde: 24.00 uur

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl