Themafeest 't Fist van de Mulderkes

themafeest-familie-mulder

Toegegeven; Brabanders zijn feestneuzen. Zo ook de familie Mulder. Pa Mulder viert vandaag zijn 65e verjaardag en dat moet gevierd worden. Ma Mulder en dochter Greetje hebben in het diepste geheim een feest georganiseerd. Dat is pas een verrassing! Pa valt dan ook van de ene in de andere verbazing, als familie en kennissen uit het hele land zijn verjaardag mee komen vieren.

Verjaardagsfeest van Pa Mulder

Humor voert de boventoon, afgewisseld met heerlijke meezingers met een hoog feestgehalte. De burgemeester zelf is verhinderd, maar stuurt zijn vrouw. Hannes d'n Dorpsgek wil ook graag op het feest komen, maar of dat nu een goed idee is..? De postbode brengt de verjaardagskaarten en drinkt een borreltje mee. Tante Zuster uit het klooster begrijpt er alemaal niks van. Tijden veranderen, maar het goede blijft: Brabantse gezelligheid, waar Feest nog steeds met een hoofdletter geschreven wordt. 

 

Menu 

Op tafel: Hapjes plateau, goeie boter met bieslook en molenaarsbrood.

Koninginnehapje.

Hoofdgerechten: Runderburger, varkenshaasmedaillon, kiprollade, kalkoenspies, biefstuk, Moekesham, lamsrib, zalmfilet en tilapiafilet. Hierbij: Gebakken aardappelen, gestoofde groenten, vloerbrood, boerenmik, vers fruit, een tiental verse salades, vijf koude sauzen en drie warme sauzen.

Dessert: Bitterkoekjespudding, hemelse modder, warme perziken, griesmeelpudding en romig vanille-ijs met warme chocoladesaus.

Heeft u een speciale menuwensen? Meld het ons!

 

Onbeperkt drankenassortiment

10 biersoorten, wijnen, frisdranken, port, sherry, vermouth, welkomstpunch, binnenlands gedistilleerd,Passoa, koffie en thee.
 

 

Prijs themafeest

Op vrijdag € 70,00 per persoon all-in
Op zaterdag € 73,00 per persoon all-in
   
 

Tijden themafeest

Op zondag Ontvangst tussen 17:30 uur en 18:00 uur - einde 22:00 uur
Op vrijdag en zaterdag Ontvangst tussen 19:30 uur en 20:00 uur - einde 24:00 uur

Data

Klik hier voor de diverse data op onze feestagenda. 
Wenst u een besloten feest of wenst u een andere datum, neem graag contact op voor een feestelijk voorstel op maat!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl