Themafeest kerst

kerstfeest-in-volle-glorie
Met de kerstdagen geniet u lekker met uw familie, vrienden en andere bekenden. Veel eten, lekkere drankjes en ludiek entertainment maken van deze dagen een speciale gelegenheid. Vol trots en met veel passie presenteert 't Tunneke Themafeesten: 'Kerstfeest in Volle Glorie'. Een themafeest met kerst biedt dé ideale invulling voor jong en oud.
 

Kerstfeest in Volle Glorie

Rond de kerst kunt u bij 't Tunneke terecht voor het themafeest kerst 'Kerstfeest in Volle Glorie'. U maakt kennis met een overweldigende gastvrijheid. De braadmeesters zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken op het gebied van eten. In het menu worden de volgende gerechten gepresenteerd:
  • - Soep: kippenbouillon.
  • - Voorgerecht: speenham, zalm, garnalensalade etc.
  • - Hoofdgerecht: varkenshaas, lamsribbetjes, filet etc.
  • - Dessert: trio, appelcarre, chocolade etc.
 
Diverse typetjes zullen u bezoeken tijdens het eten voor een ludiek entertainment. Later op de avond zullen de voetjes langzaam in beweging komen met een DJ. De dansliefhebbers komen dan lekker tot hun recht. Onder feestagenda vindt u een overzicht van alle data waarop het themafeest plaatsvindt. Schrijft u zich direct in of neem contact met ons op voor meer informatie.
 

Personeelsfeest of bedrijfsfeest met kerst

U kunt ook terecht bij 't Tunneke voor het geven van een spetterend feest. Met Feestlocatie Amusant presenteren wij prachtige feestzalen- en ruimtes voor personeelsfeesten of bedrijfsfeesten. U kunt hierbij kiezen voor diverse arrangementen of zelf invulling geven aan uw feest. Wij maken feesten op maat tot in de breedste zin van het woord mogelijk!
 
Heeft u vragen over 'Kerstfeest in Volle Glorie', uw themafeest kerst? Of wilt u wellicht een ander feest organiseren? Neem contact met ons op via info@desmaakfabriek.nl of 073-5492375. Wij heten u graag van harte welkom bij 't Tunneke Themafeesten!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl