Themafeest Thuis bij de Kerstman

Themafeest-kerst-tunneke
Op deze sfeervolle dagen voor de kerst gaan wij samen met u weg uit de realiteit en bezoeken wij in het hoge noorden, diep verscholen op de Noordpool....de Kerstman.
 
Meteen al maakt u kennis met zijn overweldigende gastvrijheid. Niet alleen de Kerstman, maar ook zijn beeldige vrouw en zijn huishouding de Vandegums spoeden zich naar de deur van het chalet. Als deze deur opengaat waant u zich in een sprookje waarbij kerstliederen en zacht kaarslicht u laten proeven wat “the Old Bazzle” bedoelt met een vrolijk kerstfeest. De huishouding is volop in de weer en schenkt een welkomstdrankje, op de tafels staan geurend brood en lookboter. 
 
Als alle gasten hebben plaatsgenomen zal de Kerstman u persoonlijk welkom  heten. Na deze opening zal de soep van de Huishouding voor een opkikker zorgen.  Iedereen is druk in de weer. 
 
De Speelgoedelf pakt haar laatste pakjes in terwijl Patch de Kluns bijna roet in het eten gooit. Ook Dancer de rendierenhoeder legt de  laatste hand voor de verre reis. De heren Braadmeesters zijn flink in de weer geweest en pakken royaal uit. Als u wat later op de avond de braadruimte van de Braadmeesters bereikt loopt het water in de mond bij het zien van de hoofdgerechten. Het dessert is een afsluiter, waar u de vingers bij aflikt. 
 
Terwijl u geniet van al dit lekkers zullen diverse typetjes uit de Huishouding uw tafel bezoeken.
Wat later op de avond, als de Huishouding gaat slapen, zal onze dj op sfeervolle wijze de dansliefhebbers strelen met zijn weelderige klanken. 
 

Menu

Op tafel: versgebakken brood met kruidenboter en een plateau met diverse heerlijke kleine hapjes
 
Soep
Heldere runderbouillon met champignons, selderij, fijne groenten en croutons.
 
Hoofdgerechtenbuffet
Spies van varkenshaas, kipfilet, hamburger, lamskotelet, kogelbiefstuk, zalmfilet en baarsfilet, aardappelkroketjes, gebakken aardappels, pasta, groenten, drie warme sauzen, vijf koude sauzen, diverse huisgemaakte salades en fruit.
 
Dessert
Vanille roomijs met warme kersen, 2 bavarois en slagroom.  
 
Het menu voor 1e & 2e kerstdag is nog uitgebreider en luxer, klik hier voor het complete kerstmenu!

Onbeperkte drankassortiment

10 biersoorten, wijnen, frisdranken, port, sherry, vermouth, binnenlands gedistilleerd, koffie en thee.

Indien er speciale dieetwensen zijn of vegetarisch horen wij het graag, de kok zal zorgen dat u eveneens kunt genieten van een heerlijk menu. 


Tijden

zondag aanvang 18:00 uur einde 22:00 uur
vrijdag en zaterdag aanvang 20:00 uur einde 24:00 uur
midweek aanvang 19:30 uur einde 23:30 uur
1e & 2e kerstdag aanvang 17:30 uur einde 22:00 uur
(de deur is een half uur voor aanvang geopend)
 

Prijzen

zondag t/m donderdag € 52,50 p.p. all-in
vrijdag € 64,00 p.p. all-in
zaterdag € 69,00 p.p. all-in
1e & 2e kerstdag € 79,00 p.p. all-in
kinderen van 1 t/m 11 jaar voor de helft van de prijs.  
 
Voor groepen vanaf 50 personen is er de mogelijkheid een besloten feest te boeken op een dag naar keuze welke niet in onze feestagenda staat. Wij informeren u graag!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl