Themafeest Thuis bij de Kerstman

Themafeest-Thuis-bij-de-Kerstman

Op deze sfeervolle dagen voor de kerst gaan wij samen met u weg uit de realiteit en bezoeken wij in het hoge noorden, diep verscholen op de Noordpool....de Kerstman.
 
Meteen al maakt u kennis met zijn overweldigende gastvrijheid. Niet alleen de Kerstman, maar ook zijn beeldige vrouw en zijn huishouding de Vandegums spoeden zich naar de deur van het chalet. Als deze deur opengaat waant u zich in een sprookje waarbij kerstliederen en zacht kaarslicht u laten proeven wat “the Old Bazzle” bedoelt met een vrolijk kerstfeest. De huishouding is volop in de weer en schenkt een welkomstdrankje, op de tafels staan geurend brood en lookboter.
 
Als alle gasten hebben plaatsgenomen zal de Kerstman u persoonlijk welkom  heten. Na deze opening zal de soep van de Huishouding voor een opkikker zorgen.  Iedereen is druk in de weer.
 
De Speelgoedelf pakt haar laatste pakjes in terwijl Patch de Kluns bijna roet in het eten gooit. Ook Dancer de rendierenhoeder legt de laatste hand voor de verre reis.
De heren Braadmeesters zijn flink in de weer geweest en pakken royaal uit. Als u wat later op de avond de braadruimte van de Braadmeesters bereikt loopt het water in de mond bij het zien van de hoofdgerechten. Het dessert is een afsluiter, waar u de vingers bij aflikt.
 
Terwijl u geniet van al dit lekkers zullen diverse typetjes uit de Huishouding uw tafel bezoeken.
Wat later op de avond, als de Huishouding gaat slapen, zal onze dj op sfeervolle wijze de dansliefhebbers strelen met zijn weelderige klanken.
 

Menu

Op tafel: versgebakken brood met kruidenboter
Plateau met kleine hapjes
 
Soep
Heldere kippenbouillon met garnituur van kip, kervel, fijne groenten en croutons.
 
Hoofdgerechtenbuffet
Spies van varkenshaas, kipfilet, hamburger, lamskotelet, kogelbiefstuk, zalmfilet en pangafilet, aardappelkroketjes, gebakken aardappels, rijst, groenten, drie warme sauzen, vijf koude sauzen, diverse huisgemaakte salades en fruit.
 
Dessert (bij weekendversie)
Uitgebreid dessertbuffet met diverse zoete lekkernijen. 
 
Heeft u speciale menuwensen? Meld het ons! 

Onbeperkt drankenassortiment

10 biersoorten, wijnen, frisdranken, port, sherry, vermouth, welkomstdrankje, binnenlands gedistilleerd, Passoa, koffie en thee.
 

Data

Vrijdag 9 en 23 december, zaterdag 17 december, zondag 18 december en tweede kerstdag*
(* hiervoor geldt een uitgebreid kerstmenu en toevoeging buitenlands gedistilleerd aan het drankassortiment)
 

Tijden

Op vrijdag en zaterdag Ontvangst tussen 19:30 uur en 20:00 uur - einde 24:00 uur
Op zondag Ontvangst tussen 17:30 uur en 18:00 uur - einde 22:00 uur
Op 2e kerstdag Ontvangst tussen 17:00 uur en 17:30 uur - einde 22:00 uur
 

Prijs van dit themafeest

Op vrijdag en zaterdag € 62,50 p.p. all-in
Op zondag € 47,50 p.p. all-in
Op 2e kerstdag € 75,00 p.p. all-in
kinderen van 1 t/m 11 jaar 50% korting
 
Voor groepen vanaf 50 personen is er de mogelijkheid een besloten feest te boeken op een  dag naar keuze welke niet in onze feestagenda staat. Bel ons voor een voorstel op maat 073-549275.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl