Themafeest Verpleegfestijn

Themafeest-Verzorging
 

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Een wijs motto natuurlijk, want lachen blijkt nog steeds het beste medicijn. Dus ruim baan voor uitbundige vrolijkheid, maar dan uiteraard niet op een lege maag. Deze avond staat in het teken van de schaterlach, overgoten met een stevige saus van bourgondische geneugten.

De huisdokter van 't Tunneke
Last van de lachkramp? Geen nood, onze huisdokter zal u genezen. Niet iedere patiënt kon zijn praktijken navertellen, maar ach, een kniesoor die daarop let. De therapie van 't Tunneke is ongewoon, maar vooral effectief. Ongemerkt voelt u ook de heilzame werking van muziek en dans. Het eerst zo stramme lijf voelt aan het einde van de avond als herboren. Dank u feestelijk huisdokter!

 

Menu 

Op tafel: Kruidenboter en bruine oberländer.

Medicinale soep. 

Hoofdgerechten: Kalkoenspies, braadworst, runderburger, karbonade, casselerrib, kipfilet en tilapiafilet. 
Hierbij: Verse fruitsalade, rijst, warme aardappelgarnituur, verse groenten, stokbrood, plukbrood, een tiental frisse salades, vijf koude sauzen en drie warme sauzen. 

Dessert: Roomijs, chocolade- en aardbeiensaus met slagroom.

Heeft u speciale menuwensen? Meld het ons!

 

Onbeperkt drankenassortiment

10 biersoorten, wijnen, frisdranken, port, sherry, vermouth, welkomstpunch, binnenlands gedistilleerd, Passoa, koffie en thee.
 

Prijs 

€ 48,50 p.p. all-in

 

Tijden 

Aanvang: 19.30 uur (deur open om 19.00 uur)
Einde: 23.30 uur

Klik hier voor de data van het themafeest 't Verpleegfestijn in onze feestagenda! Staat je gewenste feestdatum er niet bij? Neem even contact op!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl