Uit eten met entertainment Brabant

Wilt u lekker uit eten met entertainment in Brabant? Dan bent u bij 't Tunneke Themafeesten aan het juiste adres. Reserveer direct via onze feest agenda. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij verschaffen u graag meer informatie omtrent onze themafeesten / dinnershows. Combineer heerlijk uit eten samen met ludiek entertainment in Brabant. Wij zorgen voor een avond die u en uw gezelschap nog lang zullen bijblijven!

 

Themafeesten / dinnershows met alles erop en eraan!

Schreeuw, lach en geniet intens van ludiek vermaak aan uw tafel. 't Tunneke Themafeesten verzorgt prachtige themafeesten voor u en uw familie, vrienden en/of collega's. Plaats direct uw reservering en geniet volledig van onze themafeesten. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

 

Een spetterend feest conform uw wensen

Naast themafeesten / dinnershows kunt u ook bij ons een zaal afhuren. Ideaal wanneer u een spetterend feest wilt organiseren, volledig conform uw wensen. Om uw wensen te inventariseren, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers kunnen dan gericht met u meedenken, zodat het u op de desbetreffende avond aan niets zal ontbreken. Meer informatie omtrent het afhuren van onze locatie vindt u onder besloten feesten. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden.

 

Heerlijk uit eten bij 't Tunneke Themafeesten

Kunt u niet wachten en wilt u zo snel mogelijk genieten van een smakelijke avond uit? Reserveer direct via de feest agenda en maak kennis met onze prachtige themafeesten. Wij zorgen voor een avond heerlijk uit eten met entertainment in Brabant!

 

Blijf op de hoogte van leuke acties en evenementen door een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook. Een echte aanrader!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl