Uit eten met Pasen

pasen-2019
Lekker uit eten met Pasen; reserveer bij 't Tunneke voor themafeest 't Paasfeest! Op een bijzondere locatie geniet u met familie, vrienden of collega's van heerlijk eten gecombineerd met ludiek entertainment. Ideaal voor zowel jong als oud.


Themafeest 't Paasfeest op 1e en 2e paasdag

Hasta la Basta de Camping gaat weer open voor Pasen 2019. Stiekem zijn wij er al klaar voor om u te trakteren op: Een prachtige en sfeervolle locatie; Culinaire voorzieningen; Professionele invulling op muziek- en entertainmentgebied; Gezelligheid en vertier. Op een eigenwijze manier vullen Ome Peer, Tante Stien, Elsje en natuurlijk Bertje de avond in. Succes verzekerd. Verder kunt u genieten van een uitgebreid menu met keuze uit onder andere kogelbiefstuk, kipfilet, kalkoenspies, hamburgers en meer. Voor een totaaloverzicht van de themafeesten kunt u terecht onder feestagenda. Hier kunt u ook direct uw reservering plaatsen om lekker uit eten met Pasen te gaan.


Reserveer direct voor een ongekend paasweekend!

Bij 't Tunneke kunt u heerlijk uit eten met Pasen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor besloten feesten én de verzorging van feesten op locatie. Heeft u vragen, of wilt u een reservering plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij gaan graag het gesprek met u aan en zorgen dat u een prachtige avond verkrijgt. 't Tunneke: úw locatie voor alle feestjes en feestdagen!


Info, nieuwtjes en acties

Voor het verkrijgen van de laatste nieuwtjes en acties, kunt u ons volgen op Facebook, Twitter, Google + en YouTube. Onder info vindt u veelgestelde vragen die wij met regelmaat van onze klanten krijgen. Erg handig als u 't Tunneke een bezoekje brengt. 't Tunneke: een avond vol gezelligheid en vertier!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl