Uit eten met Pasen

pasen-2019
Lekker uit eten met Pasen; reserveer bij 't Tunneke voor themafeest 't Paasfeest! Op een bijzondere locatie geniet u met familie, vrienden of collega's van heerlijk eten gecombineerd met ludiek entertainment. Ideaal voor zowel jong als oud.


Themafeest 't Paasfeest op 1e paasdag

Elke dag is een feestdag, dat is het motto van Pa mulder of is het toch een excuus om een borreltje te pakken. Ook Pasen wordt dit jaar weer groots gevierd. Gezellig de hele familie bij elkaar en zelfs Hannes is uitgenodigd voor het Paasdiner.  
Ma is druk in de weer geweest met het schilderen van de eieren en heeft ze op de vreemdste plaatsen verstopt. Greetje kan op zoek, uiteraard met de hulp van Hannes. Pa kan het niet laten om Greetje  voor de gek te houden, hij heeft ten slotte de Paashaas gezien.  Als de borrel bij Pa z’n werk heeft gedaan is het de tijd voor Greetje om terug te slaan...Verder kunt u genieten van een uitgebreid menu met keuze uit onder andere biefstuk, kipfilet, kalkoenspies, hamburgers en meer. Voor een totaaloverzicht van de themafeesten kunt u terecht onder feestagenda. Hier kunt u ook direct uw reservering plaatsen om lekker uit eten met Pasen te gaan.

Reserveer direct voor een ongekend paasweekend!

Bij 't Tunneke kunt u heerlijk uit eten met Pasen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor besloten feesten én de verzorging van feesten op locatie. Heeft u vragen, of wilt u een reservering plaatsen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij gaan graag het gesprek met u aan en zorgen dat u een prachtige avond verkrijgt. 't Tunneke: úw locatie voor alle feestjes en feestdagen!


Info, nieuwtjes en acties

Voor het verkrijgen van de laatste nieuwtjes en acties, kunt u ons volgen op Facebook. Onder info vindt u veelgestelde vragen die wij met regelmaat van onze klanten krijgen. Erg handig als u 't Tunneke een bezoekje brengt. 't Tunneke: een avond vol gezelligheid en vertier!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl