Bedrijfsuitje Den Bosch

Wilt u iets leuks organiseren voor uw personeel, maar heeft u nog geen idee over hoe en wat? Voor het ideale bedrijfsuitje rondom Den Bosch bent u bij t' Tunneke in Schijndel aan het juiste adres. Wij verzorgen diverse themafeesten en dinnershows. Met verschillende arrangementen zorgen we samen voor een geweldig bedrijfsfeest voor u en uw werknemers. Ideaal om samenhorigheid te creëren!

Themafeesten

Een avondje heerlijk genieten van gezellige muziek, ludieke entertainment en lekker eten kan bij 't Tunneke. Voor uw bedrijfsuitje bieden wij diverse themafeesten aan. Uw personeel zal compleet worden verrast en de avond zal niet snel vergeten worden! Bij deze feesten zijn er mogelijkheden tot onbeperkt eten en drinken. Zo wordt iedereen bij ons volledig op zijn of haar gemak gesteld.

Dinnershows

Wilt u genieten van lekker eten, maar toch net even iets anders? Dan kunt u denken aan muzikale en gezellige dinnershows voor uw bedrijfsuitje in de omgeving van Den Bosch. In combinatie met een heerlijk 4-gangen menu zal ons entertainmentteam de gehele avond zorgen voor gezelligheid en muziek rond en aan uw tafel. Heerlijk weglachen terwijl onze koks u laten genieten van de lekkerste gerechten!

Locatie

Wij verwelkomen u graag op onze locatie Amusant te Schijndel voor onze themafeesten en dinnershows. 't Tunneke biedt de mogelijkheid om de gehele locatie te reserveren, indien u voor minimaal 50 personen reserveert. U kunt dan genieten van de gehele locatie met alleen uw eigen personeel. Ideaal voor enige teambuilding binnen uw bedrijf.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een eventueel bedrijfsuitje in Den Bosch? Neem dan gerust contact op. Wij horen graag uw wensen en bespreken graag met u samen de vele mogelijkheden van 't Tunneke! Samen zorgen we voor een topavond. Kijk gerust op onze website welke mogelijkheden wij u nog meer te bieden hebben.

 

 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl