Veelgestelde vragen

Veelgestelde-Vragen

Wat houdt een all-in themafeest in?

Een themafeest van ‘t Tunneke betreft een 4,5 uur durend programma, waarbij u de eerste 3 uur van de avond geniet van het entertainment aan en rond uw tafels, terwijl u proeft van de heerlijkste gerechten. Daarna volgt de DJ met swingende allround muziek. De gehele avond is het complete drankassortiment aan de bar onbeperkt te schenken. Per themafeest is de prijs bepaald, dit is all-in (incl. BTW).
 

Hoe kan ik reserveren bij 't Tunneke voor een themafeest?

Dit kan telefonisch op 073 – 54 92 375, de openingstijden van ons kantoor zijn van maandag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur.
(Ook vaak 's avonds telefonisch bereikbaar, probeer het gerust) of per email info@tunneke.nl, graag hiervoor uw n.a.w. gegevens, aantal gasten en feestdatum doorsturen. U ontvangt dan van ons binnen 24 uur een bevestiging per mail.
 

Wanneer dien ik het juiste aantal gasten door te geven?

U mag tot 7 dagen voor de feestdatum 10% van het aantal gereserveerde gasten afwijken, deze marge geldt zowel naar boven als naar beneden.
 

Hoe werkt het met de betaling bij 't Tunneke?

Gezelschappen tot en met 20 personen dienen op de feestavond contant of middels pincode het bedrag te voldoen. Indien gewenst kan een factuur vooraf verstuurd worden. Gezelschappen vanaf 21 personen kunnen er ook voor kiezen om na ontvangst van de factuur (per post of email) het bedrag binnen 8 dagen middels bank over te maken.
 

Wat zijn de prijzen voor kinderen?

Op onze themafeesten van 't Tunneke is er een korting van 50% voor kinderen van 1 t/m 11 jaar.
 

Kan er rekening worden gehouden met speciale menuwensen?

Jazeker, indien u of één van uw gasten rekening dient te houden met een speciaal dieet is het van belang dat onze koks daarvan op de hoogte zijn. Ze zorgen dan dat er aparte gerechten worden klaargemaakt. Dit is tevens van toepassing voor vegetariërs, veganisten of gasten die uit geloofsoverweging b.v. geen varkensvlees eten.
 

Welke voorwaarden zijn van toepassing als ik reserveer?

Op onze themafeesten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Hier vind u deze voorwaarden. Om onbezorgd te feesten is het mogelijk een annuleringsverzekering af te sluiten. 
 

Wat kost een annuleringsverzekering?

De annuleringsverzekering bedraagt 5% van het totaalbedrag, met een minimale premie van € 35,=.
 

Zijn de themafeesten geschikt voor kinderen?

Uiteraard is dit een eigen keuze, echter gezien het 4,5 uur durend programma en de eindtijd is het wellicht minder geschikt voor jongere kinderen. 
 

Wordt de drank in glazen of aardewerk kelken geschonken?

Alleen op het themafeest van de Nacht van de Bokkerijders en het Bourgondisch Roosterfeest schenken we de drank in kelken, daar dit in het tijdsbeeld van het verhaal past. Bij de overige feesten maken wij gebruik van glaswerk.
 

Hoe laat begint een themafeest bij 't Tunneke?

Maandag t/m donderdagavond Ontvangst tussen 19:00 en 19:30 uur - Einde 23:30 uur
Vrijdag en zaterdagavond Ontvangst tussen 19:30 en 20:00 uur - Einde 24:00 uur
Zondag Ontvangst tussen 17:30 en 18:00 uur - Einde 22:00 uur
 

Op welke locatie word ik verwacht?

De open inschrijfavond voor de themafeesten en dinnershows vinden altijd plaats op de feestlocatie Amusant aan de Boschweg in Schijndel. Op uw bevestiging staat alle informatie vermeld. Besloten feesten kunnen ook op aanvraag georganiseerd worden in onze Feestlocatie, hiervoor informeren wij u graag.
 

Wat te doen als ik of één van mijn gasten slecht ter been is of in een rolstoel zit?

Belangrijk is dat dit bij ons bekend is, we kunnen dan de voorkeur geven voor plaatsen op de begane grond. Op onze locatie is geen speciaal invalidetoilet wel zijn er kleine aanpassingen gedaan in de vorm van beugels.
 

Is het toegestaan om een vrijgezellenfeest bij ’t Tunneke te reserveren?

Dames- en gemengde vrijgezellengezelschappen zijn van harte welkom. Voor de herengroepen is vooraf telefonisch overleg noodzakelijk.
 

Wij komen met een touringcar, is er een ruimte voor de chauffeur?

Ja hoor, uw chauffeur wordt door ons prima verzorgd. Er is een speciale ruimte en wij zorgen voor eten en drinken. Uiteraard op onze kosten!
 

Hoe wordt er omgegaan met het rookbeleid?

In de ruimtes waar het feest plaatsvindt, mag niet gerookt worden. 't Tunneke biedt in de feestlocatie Amusant de rokers wel gelegenheid om in een speciale ruimte te mogen roken.
 

Waar kan ik bij feestlocatie Amusant parkeren?

Er is een ruime parkeerplaats op ca. 200 meter afstand bij de Pets Place / Action.

Route-Parkeergelegenheid-Amusant 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl