Bedrijfsuitje Brabant

Voor een bedrijfsuitje in Brabant komt u naar 't Tunneke. Heeft u iets te vieren met uw medewerkers of wilt u gewoon zomaar iets organiseren? Soms kan het lastig zijn om iets te vinden wat iedereen leuk vindt. Bezorg uw medewerkers daarom een avond die ze niet snel zullen vergeten. Wij bieden diverse arrangementen op het gebied van themafeesten. Deze staan garant voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Schijndel, Noord-Brabant.

Omdat de Brabantse vrijheid bij ons centraal staat, staan wij al jaren bekend als dé ontmoetingsplaats voor gezelligheid en vertier. Het zal u en uw medewerkers dan ook aan niets ontbreken bij een bedrijfsuitje!

 

Bedrijfsuitje in Brabant: themafeest of dinnershow

Wij zorgen voor een speciale avond waar u en uw medewerkers ongekend kunnen genieten van:

 


U heeft een ruime keuze in diverse themafeesten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij het themafeest ''t Fist van de Mulderkes' genieten van een vier uur durend arrangement met heerlijk eten en drinken met ludiek entertainment van de oergezellige familie Mulder. Liever een besloten feest met al uw medewerkers? Ook dat kan!

 

Dé feestlocatie voor kleine en grote groepen

Ook wanneer u een bedrijfsuitje in Brabant voor meer dan vijftig personen wilt organiseren, zit u goed bij 't Tunneke. Wij bieden mogelijkheden voor besloten feesten én de optie om de gehele locatie te reserveren. U kunt het bedrijfsuitje geheel naar wens maken, zodat u een top avond beleeft met uw eigen gezelschap.

 

Bespreek de mogelijkheden

Mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken, wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op om samen te kijken naar de vele mogelijkheden. Wij verzekeren u van een onvergetelijke avond, voor iedere gelegenheid met geweldige themafeesten. 't Tunneke: voor uw bedrijfsuitje in Brabant!

 

Klik hier voor de data op onze feestagenda. 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl