Bedrijfsuitje Brabant

Heeft u iets te vieren met uw medewerkers of wilt u gewoon zomaar iets organiseren? Soms kan het lastig zijn om iets te vinden wat iedereen leuk vindt. Voor een bedrijfsuitje in Brabant komt u feesten bij 't Tunneke. Bezorg uw medewerkers een avond die ze niet snel zullen vergeten! Wij bieden verschillende arrangementen voor themafeesten en dinnershows, wat garant staat voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Omdat de Brabantse vrijheid bij ons centraal staat, staan wij al jaren bekend als dé ontmoetingsplaats voor gezelligheid en vertier. Het zal u en uw medewerkers dan ook aan niets ontbreken.

 

Themafeest of dinnershow bedrijfsuitje Brabant

Wij zorgen voor een heerlijke avond met heerlijk eten, muziek en entertainment waar u en uw medewerkers van kunnen genieten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij het themafeest 'Bourgondisch Roosterfeest' genieten van een vier uur durend arrangement met heerlijk bourgondisch eten. Hierbij zullen de bourgondische petten en slabbers uiteraard niet ontbreken. Liever een dinnershow met al uw medewerkers? Bij onze dinnershow 'Magic Suprise' zitten u en uw medewerkers allemaal op de eerste rang. U geniet deze avond van een heerlijk 4 gangen diner met onze illusionist en zangers aan en rond de tafels.

 

Meer weten

Ook wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsuitje Brabant voor meer dan vijftig personen, zit u goed bij 't Tunneke. Wij bieden u de mogelijkheid voor een besloten feest en om de gehele locatie te reserveren. U kunt het bedrijfsuitje geheel naar wens maken, zodat u een top avond beleefd met uw eigen gezelschap. Mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken, wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op en samen zullen wij kijken naar de vele mogelijkheden. Wij verzekeren u van een onvergetelijke avond, voor iedere gelegenheid met geweldige dinnershows en themafeesten!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij helpen u graag! 073 - 54 923 75 | info@tunneke.nl